Velkommen til P. Christensen
Eksklusivt for kvinder

Grib din mor, søster eller veninde under armen og få en sprudlende formiddag.

I selskab med to stærke kvinder, der giver en kærlig peptalk om de muligheder vi kvinder har, når bare vi tror på os selv.
Mød Pernille Aalund og Emilia Van Hauen søndag den 1. oktober hos P. Christensen i Odense.

Dørene åbnes klokken 09.00 med mulighed for prøvekørsel af de forskellige Mercedes-Benz modeller.


Klokken 10.00: Emilia Van Hauen - ladycool dit køn er en styrke – brug det!

Dette foredrag tager på en både skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og historier i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med. 
For i virkeligheden er det en fest at være kvinde! Vi har mange flere muligheder end mænd for at udfolde alle sider af os selv. Vi skal bare selv tro på værdien af dem.


Klokken 11.30: Pernille Aalund - Tro, lykke og livsvalg
Videnskaben, understøtter i dag at vores tanker, sindelag og livssyn er med til at bestemme det liv vi får. Det antal år vi kommer til at leve, den kærlighed der bliver en del af det liv og den succes vi kommer til at opleve generelt. Få en kærlig peptalk om alle de muligheder vi kvinder har – for hele vejen gennem tilværelsen, at vende skuden og sejle mod mere overskud og lykke!

Der er indlagt pauser i løbet af dagen, hvor der er mulighed for at nyde de lækre omgivelser af Mercedes-Benz. Alle får en goodiebag med et Saint Tropez armbånd med hjem fra Carnival By Mads Ziegler. Værdi på kr. 295,-


Køb billet her: https://nembillet.dk/events/33659-Emilia_Van_Hauen_og_Pernille_Aalund/

Præsenteres i samarbejde med Ugeavisen Odense, Carnival by Mads Ziegler og P. Christensen.