Honda hos P. Christensen

Find din nye Honda hos P. Christensen, der har taget over efter Henrik Larsen Biler. Vi ved alt om Honda, så besøg vores Albertslund afdeling hvis du vil have en sikker og solid bil, der holder til det hele.

 


COVID-19 – FaceTime med salgsafdelingen
Hos P. Christensen giver vi i denne periode mulighed for at FaceTime med vores salgsafdeling, så du kan se på bil og få en bilsnak hjemmefra.

Tryk her for at ringe til salgskonsulent Rasmus Helth Tikjøb.
Tryk her for at ringe til salgskonsulent Christoffer Frost.

*Vær opmærksom på du skal have Facetime på din enhed for at du kan ringe til os.

Endelig! Så er den her.

Så er den her, den helt nye, fuld elektriske Honda-e.
Skabt for en grønnere fremtid. Den baner vejen med avanceret teknologi, og tager os med ind i en ny æra af emissionsfri kørsel.

Honda E

Honda E

Fra 277.100 kr.

Oplev Honda E her

Privatleasing:
Pris pr. måned: 3.595 kr.
Udbetaling: 5.000 kr.
Løbetid: 36 mdr.
15.000 km. pr. år*

Eller finansiér til kun 0,45% i rente**.


Ring til os   Skriv til os

*Samlet betaling i perioden: 131.000 kr. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til nærmeste anviste FDM station. 57,03 km/l. CO2 0 g/km. Halvårlig ejerafgift 330 kr.

**Kontantpris kr. 277.100 inkl. lev. omk., udbetaling kr. 55.420 (20%), kreditbeløb kr. 221.680, mdl. ydelse kr. 2.550, løbetid 96 mdr., var. debitorrente 0,45%, samlede kreditomk. kr. 23.112, tilbagebetalt i alt kr. 244.792, ÅOP 2,47%. Betaling via BS forudsættes. Finansieringen kræver kaskoforsikring. Der er 14 dages fortrydelsesret. Finansiering via Honda Financial Services v/Nordea Finans, Helgeshøj Alle 33, 2630 Taastrup.

Dit valg – vores opgave

Professionel og personlig service er standard hos P. Christensen. Fundamentet af erfaring er opbygget gennem tre generationer og er baseret på entusiasme og indsigt. Vi ved ganske enkelt det meste om biler. Besøg os i Albertslund og bliv klædt på til din beslutning. Vores kvalitet og rådgivning sikrer, at du får den bil, der matcher dine ønsker og behov.


 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen
 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen
 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen
 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen
 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen

Personbiler

Honda er til dig, der sætter en ære i at vælge rigtigt. Hver gang! Det kan du være sikker på med en Honda, for den er skabt til at holde hele vejen. Uanset hvilken model du vælger.

 

Honda, Civic, Honda Civic, Honda Civic 5 dørs

Civic

Med et nyt slank design og fuld udvidet udstyrspakke er Honda Civic mere sporty og sikker end nogensinde. Designet har holdning, og kørekomforten er høj.

Fra 239.100,-

Oplev Honda Civic her
Honda, CRV, CR-V, Honda CRV, Honda CR-V

CR-V

Som en af de mest solgte SUV’er i verden har CR-V opnået sin succes, fordi den er gennemtænkt og gedigen og har et design, der matcher moderne ønsker og behov.

Fra 329.000,-

Oplev Honda CR-V her

Den nye Honda Jazz

Funktionaliteten overstiger størrelsen i Jazz, der med sin rummelige kabine og magic seats giver plads til det meste, mens modellen nemt kommer rundt overalt.


Oplev den nye Honda Jazz

Brugte biler

Lige nu får du adgang til den eftertragtede CR-V til attraktive priser. Den nye udgave af modellen lander sensommer 2018, så for at få hyldeplads sælger vi ud. Kontakt os og få et godt tilbud.

 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen
 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen
 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen
 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen
 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen
 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen
 • Honda, Honda Albertslund, P. Christensen

Specialiseret værksted

Honda er skabt til at holde, og husker du serviceintervallerne, har du en driftssikker bil og opretholder samtidig garantien på den. Opstår der udfordringer eller bliver behov for reparationer på din bil, har vi hos P. Christensen et landsdækkende netværk af specialiserede værksteder med levering af alle reservedele fra dag til dag.

 

Bestil en servicetid til din bil

Teamet står klar

Hos P. Christensen i Albertslund ved vi alt om Honda, og vi er kendt for både kvalitet og kundetilfredshed. Vores dedikerede og erfarne team er vant til at arbejde tæt sammen og kender alle modellerne til bunds. Vi glæder os til at servicere dig og din Honda.

Salg

Pieter Tage Larsen

Salgsdirektør

Mathias August Nielsen

Salgskonsulent

Christoffer Frost

Salgskonsulent, Honda

Rasmus Helth Tikjøb

Salgselev

Værksted

Jesper Tønnes

Værkstedschef

Henrik Bendtsen

Pladeværkfører

Preben Kirkegaard

Værkfører

Martin Berthelsen

Værkfører

Kontakt os

P. Christensen - Albertslund
Roskildevej 249
Postboks 85
2620 Albertslund

Tlf.: +45 70 202 203
Email info: info-albertslund@pchristensen.dk
Email salg: Salg-Albertslund@pchristensen.dk