Peugeot hos P. Christensen

Hos P. Christensen i Kolding kan du finde både et stort udvalg af modeller og en hel masse viden, som du kan nyde godt af, når du skal finde lige netop den Peugeot, der passer til dine behov. Så kig forbi vores store bilhus og lad os kigge på mulighederne. P. Christensen er eneforhandler af Peugeot i Kolding-området.

 

Hvad med at lease årets varebil 2017?

Månedlig ydelse fra 1.695*

* Leasingperiode 60 mdr og Førstegangsydelse DKK 9.995


Peugeot Expert, Peugeot Kolding, P. Christensen
Book prøvekørsel   Bliv ringet op

Perfektion i en travl hverdag

Franske Peugeot er bilen for livsnydere, der vil have lidt mere af det hele. Mere køreglæde. Mere cool design. Flere features. Men også en driftsikker bil der kan klare lidt af hvert. Og det er alt det, du får med en Peugeot. Detaljer som kromlister og alufælge fuldender det stilrene design, mens den støjdæmpede kabine øger køreglæden.


Personbiler

 

Peugeot, Peugeot 3008, Peugeot 5008

3008 og 5008

Få en familiebil i eksklusiv og moderne SUV-stil og med plads til gode oplevelser. Du kan få den med både fem og syv sæder, alt efter hvor livligt livet er.

Fra 263.990,-

Oplev 3008 her
Oplev 5008 her
Peugeot, Peugeot 308, Peugeot 308 SW

308 diesel og 308 SW

Denne mellemmodel er det sikre valg, når køreglæde og look betyder noget. 308 diesel er der god økonomi i, mens 308 SW er en stationcar med plads til hele.

Fra 199.990,-

Oplev 308 her
Oplev 308 SW her
Peugeot, Peugeot 208

208

Igennem flere år og af flere grunde har 208 været den mest solgte bil i Danmark. Med model 208 får du en stilsikker bil, der matcher et moderne liv.


Oplev 208 her

Varebiler

Uanset størrelsen på din forretning har Peugeot en model, der passer. Du kan vælge imellem den vakse model Partner, den professionelle model Ekspert eller den ekstremt rummelige model Boxer.

  • Peugeot, Peugeot Kolding, P. Christensen
  • Peugeot, Peugeot Kolding, P. Christensen
  • Peugeot, Peugeot Kolding, P. Christensen

Specialiseret værksted

Peugeot er ensbetydende med kvalitet, og sørger du for at passe dine serviceintervaller, har du en driftssikker bil og opretholder samtidig din garanti. Får du behov for at få udført reparationer på din bil, har vi hos P. Christensen et landsdækkende netværk af specialiserede værksteder, der kan få leveret alle reservedele fra dag til dag.

 

Bestil en servicetid til din bil

Dedikeret team

Vi servicerer din Peugeot med samme perfektion og passion, som du har valgt den med. Hos P. Christensen Peugeot Kolding er vi kendt for både kvalitet og kundetilfredshed, fordi vores dedikerede og erfarne team er vant til at arbejde tæt sammen og kender Peugeot til bunds.

Salg

Thomas Secher

Salgschef, Peugeot Kolding

Mathias Armand Hermann

Salgskonsulent

Morten Michelsen Patrzalek

Salgskonsulent

Erhvervscenter

Dennis Helmig

Erhvervskonsulent

Mathias Jensen

Erhvervskonsulent

Reservedele

Klaus Kjær

Eftermarkedschef

Peter Lauritzen

Lagerchef

Værksted

Peter Graby

Værkfører

Michael Dinesen

Teknisk Chef

Kontakt os

P. Christensen - Kolding
Trianglen 11,
6000 Kolding

Tlf.: +45 70 202 203
Email: info@pchristensen.dk