Læs mere

Kom og sig "Hey Mercedes"

Mød en Mercedes du kan tale med: Den nye intelligente A-Klasse

Læs mere her
Mercedes-Benz A-Klasse 2018

 

Mercedes-Benz A-Klasse

Intelligent hverdagsluksus

Den nye Mercedes-Benz A-Klasse er skabt til dig, der vil have både intelligens og godt udseende. Den sender et signal om eksklusivitet og opfylder dine ønsker. Sig Hey og sæt gang i dialogen.

Højdepunkter

 

Kunstig intelligens

Dine vaner sætter standarden


Intelligens er standard i den nye A-Klasse, der hurtigt lærer dig og dine vaner at kende. Derfor finder din nye bil selv vejen hjem, lægger ruten om, hvis der er kø, vælger din foretrukne radiokanal og spiller din yndlingsmusik. Du vælger helt selv, hvor meget bilen skal klare for dig – den er intelligent nok til at forstå dig og dine vaner.

Stemmestyring

Du bliver hørt og forstået


Så snart du siger: ”Hey Mercedes” får du fuld opmærksomhed. Den intelligente A-Klasse lytter og forstår dig helt automatisk på grund af LINGUATRONIC-systemet. Du får svar på dine spørgsmål, kan få skrevet sms’er, og læst dem op du modtager. Sig også til, når du vil skifte playliste og have skruet op for din aircondition – din stemme styrer det hele.

Head-Up-Display

Få serveret alt i øjenhøjde


Det er en særdeles god ide at holde blikket på vejen, når du kører bil. I den nye A-Klasse får du serveret det hele i øjenhøjde. Head-up-displayet projicerer information om fx hastighed og navigation op i dit synsfelt, uden at det generer din kørsel. Alt er virtuelt og i farver, mens Memory-funktionen sikrer tilpasning præcist til dig.

Touchpad og touchscreen

Følsom for dine behov


En touchpad fylder venstre side af frontpanelet ud og giver fuldt overblik. Her styrer du nemt funktioner som fx temperatur, navigation og ambientbelysning, der gør kabinen behagelig og værner mod lys udefra. Med én bevægelse på bilens rat eller touchpad mellem frontsæderne får du det, du vil have.

Individualisering

Du designer dit eget look


Med A-Klassen får du både intelligens og godt udseende. Du bestemmer endda det endelig look indeni ved at vælge imellem tre udstyrslinjer: Den stilfulde Style, sportslige AMG eller avantgarde Progressive. Med Night-pakken får du sorte detaljer udvendigt, og indeni kan du præge kabinen med personlige valg for features, farver og interiør.

Gennemført til mindste detalje

Mercedes-Benz A-Klasse er gennemført til mindste detalje – fra intelligente features til eksklusivt interiør.

 • MBUX – "Hey Mercedes"
 • Widescreen Cockpit
 • Head-Up-Display
 • Augmented Reality
 • Køling i sæder
 • Massage i sæder
 • Multibeam LED lys
 • Førerassistentpakke med samme niveau som i S-Klasse
 • 64 interiørlysfarver
 • Væsentligt mere rummelig end forgængeren
 • Større bagagerum end forgængeren

Intelligent og lækker

Intelligent udstyr er standard i den nye A-Klasse, og du styrer selv, hvad du skal have hjælp til, og hvordan interiøret bedst matcher din stil.Et tilbageblik på andre A-Klasser i særklasse

 

1999

W168: A160 Formel 1 Edition


I 1999 producerede Mercedes-Benz en serie på 250 biler. De var speciallakerede som de McLaren Mercedes Formel 1-biler, der dominerede racerbanerne i 1998 og 1999. Der var 125 stk. af henholdsvis David Coulthard (nr. 7) og Mika Häkkinen (nr. 8).

Kabinen var i rødt ”Silver Arrow læder”, der også kendetegner mange Mercedes sportsvogne.

2000

W168: A38 AMG


Den første generation A-Klasse lignede ikke umiddelbart en racerbil, men det afholdt ikke troldmændene hos AMG fra at skabe en A38 AMG. De monterede to motorer i bilen, som havde en samlet ydelse på 250 hk og 360 NM. 0-100 km/t tog kun 5.9 sekunder!

Med motorer både for og bag havde bilen også et meget avanceret firehjulstræk. På trods af at motoren lå bagi, forblev bagagerummet samme størrelse som i de almindelige modeller, fordi AMG byggede videre på det oprindelige koncept med sandwich-konstruktion. Der blev kun produceret 4 stk. af denne model, og heraf blev de to første biler givet til de daværende Formel 1-kørere Mika Häkkinen og David Coulthard.

2005

W169: A200 Turbo


A200 Turbo var den kraftigste model i den 2. generation. For første og eneste gang kom A-Klasse med 3 døre. 193HK og 280NM blev presset ud af den trykladede motor og koblet til en 6-trins manuel gearkasse, så bilen kunne accelerere fra 0-100 km/t på 7,3 sekunder. Som en af de første biler i sin klasse kunne den også fås med Bi-Xenon forlygter.

2013

W176: A45 AMG


I 2013 præsenterede Mercedes-AMG den nye A45. Den 2 liters motor ydede 360HK og 450NM og gav bilen præstationer som en sportsvogn.

4MATIC systemet gav bilen en fantastisk køredynamik og sikrede et fremragende vejgreb i al slags vejr. 0-100 km/t var overstået på blot 4,6 sekunder, og AMG Drivers Package kunne hæve topfarten til 270 km/t. M133 motoren har vundet den prestigefyldte pris, Engine Of The Year, fire gange og er stadig den kraftigste 2-liters motor, der nogensinde er produceret. Som andre AMG motorer er denne også håndbygget efter filosofien ”One man, one engine”.

2016

W176: A45 AMG 4MATIC Champions Edition


Efter to yderst succesfulde sæsoner i Formel 1 producerede Mercedes-AMG en specialmodel af AMG A45.

Den specielle lakering og de Petronas-grønne detaljer i kabinen kendetegnede Champion Edition. Bilen havde den velkendte M133 motor, der efter faceliftet nu ydede 381 hk. Kun en begrænset serie blev produceret, og bilen er nu et eftertragtet samlerobjekt.

Bliv kontaktet om den ny A-Klasse