P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.

Bør du købe eller privatlease?

Overvej dine kørselsbehov og ønsker grundigt, inden du vælger finansieringsform. Vi har samlet et par tommelfingerregler – og er altid klar til at rådgive dig.

Trænger du til en Nytårskur?

Kur er ikke nødvendigvis lig med kedelige klidboller. Slet ikke når vi afholder den traditionsrige Nytårskur med drømmebiler, champagne og kransekage.

En flot introduktion for E-Klassen…

Uge 14 var med hele 3 arrangementer, 600 besøgende og 200 prøvekørsler en stor uge for P. Christensen og den nye E-Klasse. De besøgende var et fint mix af erhvervsfolk, private og taxi-vogmænd, der alle havde ét fælles formål med deres besøg: At se og prøve den nye E-Klasse.

Bare det snart var sommer

Så er den på vej: Den nye C-Klasse cabriolet i et lavt, flot design, der minder om en anden stor, kommende nyhed - S-Klasse cabriolet.

Ny sanselig C-Klasse coupé

Den atletiske 2015-udgave pirrer sanserne og løber med opmærksomheden ved det internationale motorshow.