Honda indtager Østerbro

Honda er ny på holdet hos P. Christensen på Østerbro, der er én af koncernens syv afdelinger over hele landet. Med Honda tilbage i sortimentet har vi nu flere valgmuligheder til dig, der vil være sikker på at vælge rigtigt.

 

Dit valg – vores opgave

Professionel og personlig service er standard hos P. Christensen. Fundamentet af erfaring er opbygget gennem tre generationer og er baseret på entusiasme og indsigt. Vi ved ganske enkelt det meste om biler. Besøg os på Østerbro og bliv klædt på til din beslutning. Vores kvalitet og rådgivning sikrer, at du får den bil, der matcher dine ønsker og behov.


Personbiler

Honda er til dig, der sætter en ære i at vælge rigtigt. Hver gang! Det kan du være sikker på med en Honda, for den er skabt til at holde hele vejen. Uanset hvilken model du vælger.

 

Honda, Civic, Honda Civic, Honda Civic 5 dørs

Civic

Med et nyt slank design og fuld udvidet udstyrspakke er Honda Civic mere sporty og sikker end nogensinde. Designet har holdning, og kørekomforten er høj.

Fra 220.380,-

Oplev Honda Civic her
Honda, CRV, CR-V, Honda CRV, Honda CR-V

CR-V

Som en af de mest solgte SUV’er i verden har CR-V opnået sin succes, fordi den er gennemtænkt og gedigen og har et design, der matcher moderne ønsker og behov.

Fra 329.000,-

Oplev Honda CR-V her

Den nye Honda Jazz

Funktionaliteten overstiger størrelsen i Jazz, der med sin rummelige kabine og magic seats giver plads til det meste, mens modellen nemt kommer rundt overalt.


Oplev den nye Honda Jazz

Brugte biler

Lige nu får du adgang til den eftertragtede CR-V til attraktive priser. Den nye udgave af modellen lander sensommer 2018, så for at få hyldeplads sælger vi de seneste modeller til rigtig gode priser. Kontakt os og få et godt tilbud.

  • Honda, Honda Østerbro, Honda København, P. Christensen
  • Honda, Honda Østerbro, Honda København, P. Christensen
  • Honda, Honda Østerbro, Honda København, P. Christensen
  • Honda, Honda Østerbro, Honda København, P. Christensen
  • Honda, Honda Østerbro, Honda København, P. Christensen

Specialiseret værksted

Honda er skabt til at holde, og husker du serviceintervallerne, har du en driftssikker bil og opretholder samtidig garantien på den. Opstår der udfordringer eller bliver der behov for reparationer på din bil, har vi hos P. Christensen et landsdækkende netværk af specialiserede værksteder med levering af alle reservedele fra dag til dag.

 

Bestil en servicetid til din bil

Teamet står klar

P. Christensen Honda Østerbro er kendt for både kvalitet og kundetilfredshed. Vores dedikerede og erfarne team er vant til at arbejde tæt sammen og kender alle modellerne til bunds. Vi glæder os til at servicere dig og din Honda.

Salg

Pieter Tage Larsen

Salgsdirektør

Henrik Bach Riis Jensen

Salgsansvarlig

Reservedele

Morten Aabro

Reservedelschef

Værksted

Kenneth Sørensen

Værkstedschef

Kontakt os

P. Christensen - Østerbro
Rovsingsgade 30-40,
2100 København Ø

Tlf.: +45 35 31 70 80
Email: info-osterbro@pchristensen.dk
Salgsafdeling
Mandag - fredag: 09.00 - 17.30
Lørdag: lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værksted
Mandag - fredag: 07.00 - 17.30